Wat kun je verwachten?

Heeft u iets te vieren? Bent u binnenkort jarig of misschien zelfs al jarig geweest? Wat is er nou mooier om je verjaardag uitbundig te vieren met al uw familie, vrienden, kennissen in combinatie met een goede muziek van onze drive-in show.

Wat kun je verwachten?

Heeft u iets te vieren? Bent u binnenkort jarig of misschien zelfs al jarig geweest? Wat is er nou mooier om je verjaardag uitbundig te vieren met al uw familie, vrienden, kennissen in combinatie met een goede muziek van onze drive-in show.

Persoonlijk contact

Alle soorten muziek

Inclusief licht & geluid

Binnen & buiten feesten

Persoonlijk contact

Wij hebben slechts één drive-in show, en zijn dus geen (groot) boekingskantoor. Je hebt dus altijd direct contact met de DJ (Joris). Dit kan telefonisch, per mail of middels een persoonlijk gesprek. We kunnen dan al jullie wensen doorspreken. Houden jullie van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie dat de gasten verzoeknummers kunnen aanvragen? Willen jullie de avond combineren met een zanger? Hoe willen jullie de avond graag openen- en afsluiten? Dit zijn zomaar enkele vragen die ik graag met jullie doorneem om er écht jullie feest van te maken! Ook in de verdere aanloop naar het feest kunnen jullie direct contact met me opnemen.

Neem contact op

Licht & Geluid

DJ Joris creëert de perfecte sfeer met professioneel licht & geluid. Onze drive-in show is standaard compleet inclusief grote LED DJ Booth, lichtbrug met bewegend licht en een rookmachine voor extra effect. Je kunt niet kiezen uit meerdere opstellingen of pakketten, onze show is standaard rijk uitgerust. Uiteraard houden we rekening met de beschikbare ruimte op de locatie en eventuele geluidsrestrictie. Alle apparatuur bouwen wij voorafgaand het feest op en nemen we na afloop van het feest direct weer mee.

Bekijk foto’s van de apparatuur

Alle soorten muziek

Met meer dan 100.000 nummers kunnen we de muziek draaien die jullie en jullie gasten graag willen horen. Jullie mogen van te voren eventueel ook een (kort) lijstje maken met nummers die jullie absoluut die avond willen horen, op deze manier krijg ik een indruk van jullie muzieksmaak. Op basis van wat er op de dansvloer gebeurd zullen wij de muziek bepalen. Alle soorten genres zijn mogelijk, daarbij kan gedacht worden aan dance classics, jaren 70/80/90, hedendaagse muziek, TOP 40, Nederlandstalig, rock enz. Voorafgaand het feest horen we ook graag van jullie de muziek die jullie absoluut niet willen horen die avond.

Binnen & Buiten feesten

Lekker weer buiten? Vier je feest buiten! Wij vinden het geen probleem om ons buiten op te stellen. We verwachten wel altijd een overkapping of tent zodat in ieder geval onze apparatuur ten allen tijden droog kan staan. Graag maken wij je feest helemaal compleet maken met de juiste muziek en bijbehorende lichteffecten. Bestaat je gezelschap uit een grote variatie van verschillende leeftijden? Hier spelen we graag op in, met een grote muziekcollectie kunnen we op iedere leeftijdsgroep inspelen en maken we graag gebruik van interactie met het publiek middels verzoeknummers. Op tafels liggen tafels met zogenoemde verzoeknummer kaartjes, hierop kan een verzoeknummer geschreven worden. Maar tevens staat er een mobiel nummer op waarnaar een SMS of WhatsApp bericht gestuurd kan worden. Ook de selfiebooth kan een leuke aanvulling zijn voor je binnen of buitenfeest. Meer lezen over de selfiebooth.

Recensies:

Deze geweldige dj ontmoet en laten draaien op een voor ons heel belangrijk en leuk feestje……..
het werd een avond om nooit meer te vergeten, zo super gezellig, de hele avond werd er gedanst en stond de dansvloer vol, jong en oud iedereen heeft zich super vermaakt dankzij DJ JORIS.

– Simone & Corine

Gisteravond volop genoten van mijn verjaardagsfeest. Mede dankzij jullie fantastische bijdrage.
Ik kan jullie bij een ieder aanraden als je er een TOP feest van wilt maken.
Bedankt en tot….
– Astrid

TOP DJ! Echt een geweldigg feest dank een top DJ-Team. Absoluut fanatastisch! Van harte bedankt!
– Manuel

Hoi! Mede dankzij jou is ons trouwfeest een enorm succes geworden. Je wist feilloos te peilen welke muziek er nodig was in de zaal en met welk volume. Je goede inzicht heeft enorm geholpen in de feestsfeer. Het foto apparaat was een enorm groot succes, iedereen heeft het er over. Voor volgende feestjes weten we jou te vinden.
Heel erg bedankt!
– Martijn en Rachel