DJ gezocht in Driesum?

Zoekt u een DJ in Driesum in de provincie Fryslân? Dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Boek, huur nu de DJ Joris drive-in show.

We draaien regelmatig in de gemeente Dantumadiel.

Waarom DJ Joris op uw feest in Driesum?

DJ Joris maakt er graag samen met jullie een fantastisch feest van. We zijn allround dj, dat betekend dat we alles willen én kunnen draaien. We beschikken over een grote muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen.

Compleet inclusief licht & geluid

Onze drive-in show bestaat uit een complete installatie met licht & geluid. Er wordt enkel gewerkt met professionele apparatuur, dit zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid voorop staat en dat je niet zomaar zonder muziek komt te zitten. Boekt u onze drive-in show? Dan komen we altijd met twee personen, waaronder DJ Joris. Benieuwd hoe onze drive-in show eruitzien? Bekijk dan enkele feest impressies.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf bespreken we de muziek, hierdoor krijgen we een avond vol muziek dat precies op jullie wensen is afgestemd. Er kan gedacht worden aan de volgende genres: TOP 40, Rock, Dance classics, Jaren ’60 tot heden. Vaak is het een combinatie van meerdere muziekgenres. Uiteraard kunnen er ook de gehele avond verzoeknummers aangevraagd worden, zelfs per SMS & WhatsApp!

Alle locaties

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, waaronder ook in Driesum!
Op elke soort locatie kunnen we draaien zoals: een zaal, café, tuin, straat enz. Bijna alles is mogelijk. Wanneer jullie zorgen voor de beschikbare ruimte en een stroomtoevoer dan zullen wij de locatie omtoveren tot een ware disco.

Prijs drive-in show Driesum

De DJ Joris drive-in show hanteert een vast tarief. Voor de eerste drie uur wordt €250 gerekend en voor elk extra uur wordt €45 in rekening gebracht. Afhankelijk van de afstand en de locatie komen daar nog reiskosten en op- en afbouwkosten bij. 

Wil je graag direct een offerte ontvangen? 
Stuur dan een mail naar info@feestdjboeken.nl of vul het contactformulier in.

Recensies:

Deze geweldige dj ontmoet en laten draaien op een voor ons heel belangrijk en leuk feestje……..
het werd een avond om nooit meer te vergeten, zo super gezellig, de hele avond werd er gedanst en stond de dansvloer vol, jong en oud iedereen heeft zich super vermaakt dankzij DJ JORIS.

– Simone & Corine

Gisteravond volop genoten van mijn verjaardagsfeest. Mede dankzij jullie fantastische bijdrage.
Ik kan jullie bij een ieder aanraden als je er een TOP feest van wilt maken.
Bedankt en tot….
– Astrid

TOP DJ! Echt een geweldigg feest dank een top DJ-Team. Absoluut fanatastisch! Van harte bedankt!
– Manuel

Hoi! Mede dankzij jou is ons trouwfeest een enorm succes geworden. Je wist feilloos te peilen welke muziek er nodig was in de zaal en met welk volume. Je goede inzicht heeft enorm geholpen in de feestsfeer. Het foto apparaat was een enorm groot succes, iedereen heeft het er over. Voor volgende feestjes weten we jou te vinden.
Heel erg bedankt!
– Martijn en Rachel